Wat doen we?

Schilderwerken

JS voert vakkundig schilderwerken uit zowel voor particulieren als voor bedrijven. We garanderen een professionele service en een mooie afwerking van uw woning of zaak. Ook voor buitenschilderwerken kan u bij ons terecht! Voor elke opdracht komen wij eerst ter plaatse, onze prijsofferte is GRATIS.

Behangwerken

Wilt u uw muren decoreren met een klassiek of trendy behang? Wij voorzien u van stalen en u kiest uw favoriet behang met patroon, glasvezel of vliesbehang. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles wordt besproken om aan de eisen te voldoen. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit aan eerlijke prijzen en dit samen met correcte afspraken en een goede planning.

Raamdecoratie

Om u een totaal pakket te kunnen aanbieden werken wij samen met B2B partners. B2B zorgt voor de stalen, opmeting en plaatsen van al uw raamdecoratie. U vindt bij ons steeds de nieuwste raamdecoratie en zoeken de beste oplossing voor uw woning.

Kleuradvies

Wij bieden u gratis kleuradvies aan, overlopen alle mogelijkheden en stemmen deze af op uw visie!

Kaleien

Kaleien is een al eeuwenoude verftechniek. Dit werd vroeger gebruikt om vocht en schimmels op muren te voorkomen. Bij het kaleien wordt kalkpleister meestal in meerdere lagen handmatig op de gevel aangebracht met een blokkwast. Deze techniek leent zich perfect voor renovaties, maar kan uiteraard ook gehanteerd worden bij nieuwbouw. Er zijn verschillende mogelijkheden aangaande kleur en structuur.

Wandbekleding

Het bekleden van een wand biedt tegenwoordig meer mogelijkheden dan het gebruik van alleen verf en behang. Met moderne en trendy materialen creëer je een warme sfeer, deze vullen iedere woonstijl perfect aan. Er zijn ontelbare mogelijkheden en materialen beschikbaar om dit te bereiken, ideaal voor het bekleden van de binnenwanden op een decoratieve manier.

Vloerbekleding

De ontwikkeling van laminaat is sterk geprofessionaliseerd, waardoor laminaat één van de populairste vloersoorten is geworden. Laminaat bestaat uit vier basislagen die samen laminaat vormen. Het aanbod aan (vinyl)laminaat is werkelijk onovertroffen. Van rustieke houtimitaties tot strakke en moderne (vinyl)laminaatvloeren, deze vloersoort is thuis in elk interieur.

Zandstralen

Zandstralen is een ideaal middel ter renovatie van houten meubelen of schrijnwerk. Door middel van de zandstraaltechniek krijgen meubelen, trappen of ander schrijnwerk hun oorspronkelijke karakter terug. De oude laklagen worden verwijderd en het blanke hout komt terug te voorschijn. Voor het stralen van hout wordt een uiterst fijn straalzand gebruikt. Dit zorgt er voor dat het hout minder uitgestraald wordt. Optioneel kan men ook een nabehandeling laten uitvoeren. Er zijn verschillende soorten van nabehandeling beschikbaar.

Offerte op Maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Contacteer ons via deze website, mail of telefoon.

Bekijk onze algemene voorwaarden!